ADVOCATENKANTOOR

 1. Ondernemingsinformatie.

Jennifer van het Groenewoud houdt hoofdkantoor te 9820 Melsen (Merelbeke), Burgemeester Edmond Ronsestraat 4 en bijkantoor te 2580 Peulis, Bakkerijweg 17.

Ze is zaakvoerster van de BVBA ADVORA, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO), heeft als BTW nummer BE 0637.767.575, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Lodewijk Gerritslaan 42/0001.

U kan het kantoor per brief op het kantooradres 9820 Melsen (Merelbeke), Burgemeester Edmond Ronsestraat 4 (bijkantoor: Bakkerijweg 17, 2580 Peulis), per telefoon +32(0)494892309 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken.

 

2. Beroepsaansprakelijkheid.

De beroepsaansprakelijkheid van BVBA ADVORA is verzekerd via de verzekering afgesloten door de Orde van Vlaamse Balies als verzekeringnemer bij de verzekeraar AMLIN EUROPE voor een bedrag van 2.500.000 € per schadegeval.

 

3. Dienstverlening.

U kan bij Jennifer van het Groenewoud terecht voor de volgende diensten: bijstand bij gerechtelijke en buitengerechtelijke geschillenbeslechting, advies, onderhandeling, conflict-begeleiding, bemiddeling.

 

4. Informatie en Klachten.

Indien u verdere informatie wenst te bekomen of indien u een klacht heeft, kan u het kantoor per post of per e-mail bereiken.

 

5. Kosten en erelonen.

Als juridische partner geven we u, voorafgaand aan de samenwerking, inzicht in onze tarieven en eventuele bijkomende kosten.

Dit betekent voor u dat:

  • er vooraf een duidelijke inschatting van de erelonen en kosten (griffierechten, akten, enz) wordt gemaakt;
  • verschillende vergoedingsformules bespreekbaar zijn: een tarief per uur of een vaste prijsafspraak voor een dossier (indien mogelijk);
  • de bestede tijd wordt bijgehouden en verantwoord via een timesheet;
  • er eventueel tussentijds wordt gefactureerd of een provisie wordt opgevraagd om verrassingen te voorkomen.
 
6. Beroepsregels en Gedragscodes.

Jennifer van het Groenewoud is ingeschreven bij de Orde van Advocaten te Gent en te Mechelen. Zij is onderworpen aan de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en van de Orde van Advocaten te Gent en te Mechelen. U kunt deze raadplegen op advocaat.be.

 

money